Ik ben Harold Koenders, en als business adviseur heb ik veel ervaring in het begeleiden van Digitale transities.

Harold Koenders, marketing en Communicatie, Sales, Comercieel specialist,Blog writer, ICT storage specialsit
Harold Koenders

Tezamen met mijn partner/specialisten zijn we in staat om passende ICT oplossingen de bedenken/beschrijven besturen (project-/programma- en interim management) en te bouwen (solution specialisten). De projecten waarin wij actief zijn bij onze opdrachtgevers hebben meestal een ICT transitie of eventuele  ICT migratie als hoofddoel. Mijn kenniscompetenties en ervaringen vormen de kern van het succesvol uitvoeren van projecten waar innovativiteit een grote rol speelt.

 

Ik communiceer met de business en vertaal naar ICT en techniek.  Klantbeleving met alle aspecten van grensverleggende hospitality zijn de kern. We luisteren, koppelen terug en maken  productie van ieder idee en project.

 

Mijn netwerk is groot, ik koester mijn netwerk van specialisten en tevreden relaties. Ik schrijf, geef mijn mening en laat anderen profiteren van deze kennis.

 

Ben als (gast)spreker en blogger regelmatig te vinden op Tech events, symposia en vakbladen.

 

Ik weet een juiste balans te vinden tussen Commerciële en technische ervaring en vice-versa.

 

Hulp bij implementering van digitale strategie van een IT innovatieve storage evangelist? Ik ben een ervaren adviseur op directieniveau in diverse verticals. Marketing specialist. Betrokken als verbinder en technisch specialist bij diverse multi vendor/platform samenwerkingen en adviseert management en bestuur op strategische ICT-vraagstukken. Samensteller/bouwer van nieuwe innovatieve storage solutions. Ik heb een zeer ontwikkeld gevoel voor klantbeleving. Hospitality een van mijn passies. Ben een uitstekend luisteraar en bedien naar wens. Ik ben een zeer ervaren international business specialist met langjarige reiservaring binnen Azië en China in het bijzonder.

Als Coach & leidinggevende:

Vooruitkijken en anticiperen, creatie van organisatiebehoefte, marktbehoefte en capaciteit.

Duidelijkheid, in verwachtingen en doelen.

Vertrouwen, brengt commitment en draagkracht.

Persoonlijke ontwikkeling, als individu en teamlid

Gericht op de relatie, het gaat tenslotte om mensenwerk,